emmalovesjonatan

Alla inlägg den 21 februari 2012

Av emma olofsson - 21 februari 2012 23:03


Nu lägger jag ner för idag, är sjukt trött! Behöver sova ut för imorgon har vi ännu en dag med massa aktiviteter,

jag älskar mitt nya liv med att Romeo numera alltid sitter i vagnen, ALLT HAR BLIVIT SÅ ENKELT!

Som imorgon, då ska vi iväg till bageriet när det öppnar och köpa lite godsaker för vi får besök vid 10 tiden, då är det bara att sätta ner det lilla barnet i vagnen som sitter så fint och tittar på allt spännande! Förut så var jag alltid tvungen att bära honom, han satt i vagnen i ca 3-4 minuter ibland mindre och sen fick han typ panik och ville upp i min famn, och efter ett tag så blir det väldigt tungt med en bebis på ena armen och dra vagnen med den andra. För jag tog alltid med mig vagnen eftersom vi hade all packning där, plus att jag fortsatte sätta ner honom där gång på gång. Älskade Romeo du är så duktig! Många kallade honom bortskämd, att jag daltade för mycket med honom, men jag ser det mer som att han är en bebis med väldigt mycket närhetsbehov, det har han fortfarande, finns ingen bebis som gillar att kramas och pussas så mycket som han, eller lägger huvudet på axlen så fort man tar upp honom i famnen.. Åh!

Nu måste jag gå och ta upp honom från hans lilla spjälsäng, för jag har nämligen också ett väldigt stort närhetsbehov!



God natt

Av emma olofsson - 21 februari 2012 22:17


Vilken händelserik dag! Wow! Var ju på öppna förskolan på dagen, därefter hemåt så prinsen fick sova.

Sen så fort han vaknade så gick jag mot bageriet och mötte min tjejkompis Michaela och hennes dotter Tuva, vi skulla handla semlor dagen till ära, vad händer där? Jo jag märker att jag glömt plånboken hemma, haha, så typiskt, det varr ju till och med jag som fick Michaela att komma till bageriet, haha.. så Michaela fick köpa mig en semla och lite sådär. Hämtade även ut ett paket, eller lättare sagt Romeo gjorde det, hans böcker från Go boken hade kommit.

Väl hemma åt Romeo middag och sen kom Michaela hit utan bebis så fikade vi och snackade om... ja det ni!

 

Haha jag ser lagom road ut och Romeo har petat sitt lilla babyfinger i min grädde..!   


 

När Romeo åt lunch, ser ni att han börjar få lockigt hår?


GULLBEBIS! MAMMA ÄLSKAR DIG!   

Av emma olofsson - 21 februari 2012 15:38


Nyss hemkomna från öppna förskolan, Romeo var såå himla trött och ledsen när vi kom hem så han slängde sig på tutten på en gång och somnade sött på några sekunder, ja, han somnar fortfarande vid tutten, skäms på oss! hehe

Tänkte berätta en heeeelt störd sak för er, jag pratade med min kompis Ina i mobilen på väg till öppna förskolan och råkar med kinden trycka på videosamtal så att jag råkar på något sätt ringa upp en till tjej samtidigt som jag pratar med Ina, jag hinner som tur var lägga på innan samtalet kopplades upp. Tur det för tjejen jag råkade ringa upp är en mamma som jag träffade för ungefär ett halvår sen på öppna förskolan, vi bytte nummer men ringde aldrig varandra, något sms blev det väl.

Nu till det sjuka, när jag och Ina stegrar in på öppna förskolan så vem sitter inte där och ler? Jo mamman som jag nyss råkat ringa! Hur stora är oddsen?

 


Ser ni, jag ringer Ina 12.19 och råkar ringa mamman (Hanna Öppna förskolan) 12.22, haha


Av emma olofsson - 21 februari 2012 10:24


På den senaste tiden så har jag börjat äta lunch riktigt tidigt, jag blir hungrig redan vid 10 tiden, som att jag vore någon byggarbetare liksom... och sen så blir jag hungrig igen vid typ 14.00 och vill då äta lunch igen.

Vad är grejen med det? Så kan jag ju inte hålla på, hur kan jag bryta detta? Såhär ser mit matschema ut på ett ungefär..


07.30- nästan 2 portioner havregrynsgröt

10.00- lunch nummer 1

14.00- lunch nummer 2

18-00 - middag

19-23- småäter..


Småäter iförsig hela dagarna men är värst på kvällarna, jag älskar verkligen att äta!

Ibland äter jag mer än vad Jonatan gör, tar gärna 2 portioner till både lunch och middag, är som ni hör ingen typiskt "tjejätare" som petar i maten och låtsas vara mätt efter några tuggor...   

Av emma olofsson - 21 februari 2012 09:22


Phuuu! Håller på att städa här hemma passar på när prinsen sover, sjukt vad snabbt det blir stökigt, skulle kunna dammsuga 3 gånger i dagen, fast det gör jag ju inte. Känner en tjej som gör det, haha känner du dig träffad Samira?

Hoppas verkligen ni unnar er en semla idag på fettisdagen, det ska jag göra! Ska köpa 2 stycken en till mig och en till Jonatan, vet ni vad det roliga är? Jonatan gillar inte semlor så jag kommer få hans, men samtidigt kommer han att tycka att jag är världsagullig som köpte det, smart drag va?


  Mmmmmm


Ni som försöker hålla er undan godsaker kan ju alltid virka er en semla! 

Presentation


Mitt knasiga, härliga, kärleksfulla liv får ni ta del av!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards