emmalovesjonatan

Alla inlägg under februari 2012

Av emma olofsson - 25 februari 2012 21:19

       


Vi har gjort en hel del idag! Men för att inte tråka ut er med precis allt så kan jag berätta att jag och min underbara lilla familj åkte till Aquaria, Romeo är så himla faschinerad av djur! Han kunde knappt slita bort blicken när vi stod vid det baotastora akvariet, en gång när det kom en fisk väldigt nära Romeo, ansikte mot ansikte liksom så ryckte Romeo till, haha, han blev lite rädd för den stirrande fisken. Tyvärr orutinerade som vi är så hade vi inte en aning om att det var lov för alla Sveriges barn, så det var helt fullproppat och med världens längsta kö. Men in kom vi och kul hade vi så planen gick ändå som den skulle. Men till nästa gång så kan ni väl påminna mig om att inte bege mig ut till badhus eller museum, tycker (förlåt) att det är rätt ocharmigt med massa barn och vuxna som är precis överallt.

Blev riktigt irriterad på en liten skitunge där idag på Aquaria, vi var i cafeterian och matade Romeo (lugn jag åt inget)

han pratade med en sån där riktigt jobbig röst, lite viktig röst som att han trodde han var jättesmart, han pratade och pratade och tillsist slängde han i 2 stycken sugrör i en damm där fiskar simmar runt. Jävla viktigpetterunge.

Av emma olofsson - 25 februari 2012 19:47


Alltså nu har jag samlat på mig typ alla gravidsymptom man kan ha! Jag äter som en häst, jag är riktigt trött sådär så

jag kan somna stående. Precis så var jag förut när jag hade min lilla Romeo i magen, vad är det frågan om?

Nu har mitt ätande blivit lite som en pinsam grej, nu har till och med Jonatan reagerat och ifrågasatt...

Igår till exempel så promenerade vi till Daisys och åt varsin hamburgertallrik, när vi ätit färdigt så sa Jonatan något i stil med "Fy fan vad mätt jag är, alldeles spymätt, du då?" Jag svarade "Nej jag är alldeles lagom mätt, känns liksom inget"

Och då mina vänner utrbrister Jonatan "men har du ätit upp alla pommes frittes, hur fan orkar du?, inte ens jag har ätit upp allihopa"


Åhhhhh SKÄMS!


Känns inget vidare att äta som en hel karl, eller till och med ännu mer än en stor karl! Jonatan är känd för sin goda aptit, jag brukar väl äta lite mer än en vanlig tjej, men nu har allt blivit konstigt. Jag äter och äter och äter.

Börjar bli lite skämmigt.

Av emma olofsson - 24 februari 2012 16:25

Ibland undrar jag det är jag som är övernojjig eller är jag i vanlig ordning mycket smart?

Jag och min vän Ina gick runt en liten sjö med våra barnvagnar och myser, helt plötsligt så ser vi en människa åka på isen med sina skridskor dragandes på en barnvagn. HALLÅÅÅÅÅÅ DET VAR 7 PLUS GRADER!

Isen var helt smält på vissa delar av sjön, vad säger ni?

Av emma olofsson - 24 februari 2012 14:58


Om ni bara visste vad jag varit med om! Herregud, då skulle jag nog få några hundra läsare till!

Men om jag berättar detta så kan det få oönskade konsekvenser och det går inte.

Men jag kan ju säga att mitt batteri till datorn har gått sönder, igår gick datorn helt enkelt inte att starta

men när Jonatan tog bort batteriet och körde med ström så funkade det, varför är tjejer helt enkelt sämre än vad killar är på att fixa med sånt? Kom inte och säg något annat, hehe. Grejen är att jag är så himla försiktig med min dator, Romeo får inte ens nudda den med sina små kletiga babyfingrar, jag laddar alltid ur den innan jag laddar den på nytt, men ändååååå så har det gått sönder, jävla skit dator! Får ta och lämna in den i helgen.


Sitter nu och dricker varm choklad med grädde, eller grädde med varm choklad, det beror på hur man ser det! Har typ hälften/hälften, innan jag blev gravid gillade jag inte ens grädde och nu äter jag det direkt ur bunken, vad fan hände?

Innan jag slevade i massa grädde i den varma chokladen så åt jag några stora skedar direkt ur bunken, fy.

Jag har blivit ett monster när det gäller mat och godsaker, jag slukar det som att det inte finns någon dag imorgon, jag äter och äter, jag slutar liksom inte. Får bli ändring på det snart.


Men inte nu, tar ett glas till med varmchokooolad!



Av emma olofsson - 23 februari 2012 11:48

 En liten kunglighet är född! En liten tjej! Vad tycker ni om det? Om man går efter facebook så är det lite hälften

hälften... eller nja ca 30% verkar "inte bry sig" dom andra 70% verkar tycka det är en viktig händelse, vad tycker jag då?


Att det är sjukt jävla viktigt såklart! Det är en ny liten kunglighet som fötts! Blir faktiskt lite fundersam över de där människorna som resonerar "vadå, det var ingen som skrevs när mitt barn föddes" "odemokratiskt" "vem bryr sig, kungafamiljen är ändå bara skit OSV, lägg ner säger jag bara till er!!!!


Nej, det stod inte om ditt barn i tidningen såvida inte du la in en liten futtig annons om att ditt barn kommit till världen, men är det barn en kunglighet? Såhär är det gott folk, dom flesta av oss är vanliga medel svenssons, vissa är kungliga, det är väl inte svårt att förstå? Jag tycker kungafamiljen får alldeles för lite respekt, pajkastning, böcker skrivs och så vidare. Sluta var så avundsjuka!


Om man t.ex i Thailand skulle beté sig på detta vis mot kungafamiljen skulle man få fängelse, men här kan man kasta en tårta i ansiktet på kungen... Sen kan man ju diskutera detta i evigheter, vad dom gör/inte gör.

Men oavsett så är dom kungliga, gilla läget.



Så välkommen till världen lilla prinsessan!

Av emma olofsson - 22 februari 2012 20:47


Idag var jag tvungen att verkligen använda min hjärna, jisses! Har huvudvärk och måste gå och lägga mig, var tvungen att bli lite lösningsfokuserad, går inte in på detaljer men såhär mycket har inte min hjärna jobbat sen mannaminne!

(Slå upp det för guds skull om du inte vet vad det är)


Har sen legat i sängen och tittat på tv och facebookat, det är ungefär så allvarlig jag orkar vara ikväll, Jonatan är på ett möte i huset. Vi är nämligen ansvariga (med några andra) för en lägenhet som ligger i huset som hyrs ut veckovis.

Obs inga långa persioder, så dont call me om ni behöver ngnstans att bo, tror man får hyra den 7 dagar i sträck som max. Men det är en riktig lägenhet med kök och allt, bra va? Vi ska även få gym till huset, ska se om det är bra när allt är färdigt, säger upp mitt kort på Sats sånafall.


Näe jag orkar inte sitta här, ska dricka lite varm choklad nu, sen nattie nattieeee!


Puss

Av emma olofsson - 22 februari 2012 15:38


Jag la mig i sängen i 10-15 minuter sen gick det inte längre, vart alldeles för hungrig, var dags för min andra lunch.

Matvraket.. Från det ena till det andra så måste jag verkligen skaffa mig ett par gummistövlar, mina skor läcker in som bara den om jag går i vattenpölar, igår var jag tvungen att köpa nya strumpor innan jag gick in på öppna förskolan så jag inte skulle blaska runt där i genomblöta strumpor. Men vill inte ha vilka som helst, vill ha ett par snygga, någon som har ett par över? Måste börja skaffa mig mer "föräldrakläder" regnkläder, termobyxor mm, än så länge har jag inget sånt, vet inte ens om jag har ett paraply, så rutinerad var jag.


Jonatan om du ser detta, skynda dig hem! Längtar efter dig så jävla mycket.



Av emma olofsson - 22 februari 2012 15:17


Hallå allihopa! Nu är jag nyduschad och ska stupa i säng och hoppas att min bebis sover ett tag till!

En gammal tjejkompis har varit här hela dagen, vi har fikat, pratat, ätit lunch, pratat, jag har fått polarn och pyret kläder av henne (hon jobbar där) och till sist så pratade vi. Ingen pinsam tystnad här inte, utan mer "jag-måste-hämta-andan" prat! Ska som sagt vila lite nu så jag får nya krafter till eftermiddagen, haha vad "emo" det lät, men det är ju sååå skönt att sova och roligt att vara utvilad, så vi hörs sen!


Puss

Presentation


Mitt knasiga, härliga, kärleksfulla liv får ni ta del av!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards